Evenementen app laten maken

E

Organiseer je een event en wil je hiervoor een evenementen app laten maken dan zit je bij iMediaStars helemaal goed. Wij ontwikkelen betaalbare apps die onder andere speciaal gericht zijn op events, denk bijvoorbeeld aan festivals en bedrijfsevents. Hiernaast kan je natuurlijk ook voor elke andere applicatie soort bij ons terecht maar willen wij via dit artikel graag de voordelen van een evenementen app met u delen.

Promotie

Bij een evenement komt natuurlijk veel kijken en breng je ver van te voren in kaart wat er allemaal moet gebeuren en nodig is om een goed event neer te zetten. Er moet natuurlijk rekening gehouden worden met de promotie van een event en gebeurt dit veelal nog via websites en Social Media. Opzich niets mis mee en is het bereik nog steeds erg groot zeker via Social Media. Maar wat als je hiernaast de beschikking hebt over een app wat een groot deel van allerlei zaken kan overnemen.

App Downloaden

Je wilt natuurlijk dat iedereen de app download en is het natuurlijk erg handig dit via Social Media en de website aan te geven, Heeft men de app eenmaal gedownload kan je er voor kiezen bepaalde berichten enkel via de app te versturen en dit ook aan te geven via wederom Social media en de website. Zo raakt men nieuwsgierig en wilt men de app vast downloaden en proberen.

Handige App Functies

Qua functies zijn er natuurlijk een aantal handige items die zeker niet mogen ontbreken in een app. Zo is het bijvoorbeeld handig als er een overzicht in de app staat met de artiesten die komen optreden met een eventuele time table, en hiernaast mogelijk een korte bio per artiest. Geeft u een bedrijfsevent dan kun je sprekers introduceren met bijbehorende profielinformatie.Verder zijn er nog tal van andere mogelijkheden waar je uit kan kiezen en leggen wij deze graag aan je voor.

Push berichten versturen

Voor, tijdens en na het event wil je natuurlijk altijd contact houden met je bezoekers en kan dit via het pushberichten systeem. Bij onze evenementen app krijg je de beschikking over ene eigen CMS waarin je onbeperkt push berichten kan versturen naar iedereen die dit wenst. Ook om eventueel bepaalde calamiteiten te melden is dit een ware uitkomst.

Wil je nog meer voordelen weten of ben je benieuwd hoe een evenementen app werkt dan tonen wij graag en helemaal vrijblijvend een demo. Neem hiervoor wel even contact met ons op via onze website.