EHBO cursus Den Haag

E

EHBO cursus Den Haag

In Nederland zijn er in de ogen van Hart voor BHV nog te weinig mensen die weten wat ze moeten doen tijdens ongelukken. Weet u bijvoorbeeld precies wat u moet doen wanneer iemand een hartaanval krijgt? Of wanneer uw kind een ernstige brandwond oploopt? Als uw antwoord hierop nee is raden we u aan uw vaardigheden omtrent het verlenen van eerste hulp op te schroeven. Dit kan op allerlei manieren, maar de veruit gemakkelijkste en meest effectieve oplossing is het volgen van een officiƫle EHBO cursus. Den Haag kent met Hart voor BHV de perfecte plek waar u deze cursus kunt volgen.

 

EHBO cursus Den Haag: wat houdt dit precies in?

Tijdens onze cursus worden alle belangrijke elementen behandeld de nodig zijn voor het succesvol uitvoeren van eerste hulp bij ongelukken. Er worden veel uiteenlopende onderwerpen behandeld tijdens onze cursus; voorbeelden hiervan zijn onder andere veiligheid, eerste hulp (het omgaan met bloedingen, brandwonden, botbreuken, controle van ademhaling en bewustzijn en shock vitale functies), de stabiele zijligging, reanimeren en het toepassen van een defibrillator.

 

Onze EHBO cursus Den Haag wordt verzorgd door ervaren professionals die over zowel de juiste papieren, de benodigde praktijkervaring als meer dan voldoende kennis beschikken. U kunt bij Hart voor BHV erop vertrouwen dat u een inhoudelijke en leerzame cursus zal kunnen volgen. Onze instructeurs zijn zodanig deskundig dat zelfs beginners met gemak alle elementen omtrent eerste hulp worden bijgebracht.

 

Als u onze cursus succesvol doorloopt zal u een officieel certificaat ontvangen dat een jaar lang geldig is. Na dit jaar kunt u uw certificaat verlengen door middel van een korte aanvullende herhalingscursus. Na het behalen van uw certificaat zal u in staat zijn levens te redden!

 

Heeft u interesse in onze EHBO cursus Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op, of neem een kijkje op onze website!